me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Tuesday, March 22, 2011

Teka Teki Misteri is me...??

x ade ape pn....nak bgtaw je.... begini cerita nya ye.......I've a personal problems that makes me can not use my real name f0r social website like :
blogger,facebook, myspace,yahoo massenger,tagged,frenster & s0 on....tu je.....
bukan saja2 nak guna nick name merapu2 ni tapi......atas arahan keluarga,terutama my m0m n my aunt k??masalah tu biar la jd rahsia peribadi aku.....nama misteri tu dh lama aku guna....kalau k0rang x caya n nk tengok, leh tengok kt blog n frenster aku....nama nye mrEoSk girl (misterious girl)tu la....tp bla wat fb ni x boleh letak nama tu....jadi aku pn letak nama aku masa awal2....tapi sebab aku ni wanted s0, my m0m & my aunt said....tukar la nama jangan la guna true name kt s0cial website ni....aku pun on je....then aku pn tukar nama kepada alza misteri sebab aku support local & aku suka perodua alza....


>>>ni dia perodua alza...sekadar gambar hiasan...

tapi nama tu pelik n x ade commercial value sbb tu aku tukar....aku pk punya pk....dapat idea nk letak teka teki or teka silang kata......teka teki tu asal dari m0vie kami....sbb aku suka cite tu & teka silang kata lak asal dari h0bi aku n lagu aizat sebab aku suka lagu2 dia....tu yg aku dpt idea tu.....misteri tetap nk kekal kan sebab tu identiti aku....aku tanya la kat adik aku mana lagi sedap then dia cakap teka teki misteri la....baru sedap sket....aku pn tukar la nama tu....& sampai sekarang aku suka nama tu....l0ve it s0 much....tu je....lepas ni jangan tanya banyak lg ye pasal nama2 ni.....hehehe=P

p/s : harap maaf ye sume?? sebab x dapat guna nama sebenar di fb sendiri.... kesian.... dah sukarkan semua....

4 comments:

hadiee said...

bagus la kalu pikir macam tu. :)

mr E oSk gurL said...

pikir macam mna tu hadi?? hmm...x faham lor...

waN Mohd Salim said...

hmm best la blog akak ni .. adik follow akak .. follow adik bule ????? http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/03/aku-hannya-sebaris-puisi.html

mr E oSk gurL said...

wan mohd salim : ok....kami p tgk ye??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...