me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Monday, March 21, 2011

ini dari hati...

serius...malam ni aku baru je lepas abes wat assignment....macam2 benda yang terlintas kt kepala otak aku ni...

1st,napa sunshine masih x on9??risau....resah...semua perasaan ada....

2nd,apa yg mr.sengal tgh wat skang ek??nk call dia ke x nk??confuse...

3rd,napa AB guy macam tu dgn aku?? confuse juga...xpe la...kami kan kawan...s0,almost setel yg ni....

4th,sport day ni apa la jadi ek??harap semuanya lancar...aku x nk n x suka klu batch atas pandang serong kt team batch aku....sedey k0t klu cam tu =(

5th,act,aku ni ada short sem ke x??aku patut amek ke tarik diri je dari sh0rt sem tu...hmm...

6th, kedah n famili....i miss u all ^_^

last is...
what will happen t0 me in the end of all this?? am i will be with sunshine, AB guy, or mr.sengal??



am i will take the short sem??are short sem best??

what will happen during this upcoming sports day??

when will i be back in kedah??

oh demn it...this mind is full...sebab tu dalam kelas asek menerawang je...


>>>aku yg menung dlm kelas...aish...

i only can have a g0od h0pe in all this...adeh...tired of life,but i'll try my best t0 adapt with all this thingy things...

p/s : i'm always miss u mr.sengal,and u t0o Z guy because b0th of u are the only persons i can speaks all of my confuse with...

**duuh....missing...

4 comments:

hadiee said...

have a good day. bersemangatlah!

mr E oSk gurL said...

thanx hadiee....n0 pr0bs...ni sume mainan minda ni,...jiwa muda...hehe...kena lawan sket...=)

mazNi mAz said...

chaiyYyookkk!!!awAk bLh,,..hehEe,,.~~

mr E oSk gurL said...

thanx awak...kembar nama saya ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...