me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Sunday, March 20, 2011

ini bukan at0k saya ^_^

nk taw x??aku terjumpa seorang atuk ni masa jenjalan...muka dia nk xleh blah dkt sama la dgn muka t0k wan aku...**t0k wan pgilan utk atuk dlm l0ghat kedah

tp....yg aku xleh blah nye lg....aku bkn jumpa dia masa jalan2 kt CS ke,kt Tebrau City ke,kt Jalan TAR ke mahupun kt asrama aku sdri...



---->>> ensem x atuk ni?? ensem kn3??

aku jumpa atuk masa aku jenjalan kt blog kwn2 aku...aku mcm pelik gak...asal la da muka atuk ni...??aku pn klik...then aku pn smpai la kt tempat atuk yg c0mel ni...

yg paling aku suprise nye....atuk pn da blog....agak2 korang la...atuk ni um0 bpa ye??klu nk teka g la tgk blog di nun...huhu....ok slamat blogwalking ke blog atuk angkat saya ^_^

p/s : atuk...saya minat nk jd cucu angkat atuk la...leh x??

3 comments:

AiMaN said...

nk jadi cucu angkt ke? isi la borang dlu...

AiMaN said...

sape kwn tu?

mr E oSk gurL said...

mana borangnye atuk??hehe =P kwn saya tu kwn blog saya...nma nya... senyumSOYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...