me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Sunday, March 27, 2011

Lembu Mati Pun Tak Sedih Macam Ni...

Sedihnya....kami sedih baca entry budak2 KBU pasal gath....

tapi tak pa la...nak wat macam mana...dah kami d0k jauh...tak cuti lak tu....sibuk lagi ada....

kami ada Sports Day masa gath tu....nasib bek Sports Day berjalan lancar....jadi tak la sedih sangat sebab tak dapat p gath...

btw, kami nak tanya la...ada lagi tak baju KBU??

Kami nak beli gak....s0rry la sebab tak dapat turut serta masa gath...

tapi kami tumpang hepi utk hampa semua sbb gath yg best tu...^_^

p/S : senang2 ada gath, kami p la ok?? suka3 KBU ^_^

8 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

baju ada lebih tapi saiz XS

mr E oSk gurL said...

saiz XS mcm kecik ja...kami tgi...takut singkat...

~Kirin Selama Perak~ said...

untungla depa pi gath no.
:(

PeNgEmiS dUniA said...

samela kite :(

Muhd Fadil said...

jangan banyak sedih. errr.. nak buat buat sedih gak la. aku pun tak gi gath KBU. huhuhu

Rafi Nilhan said...

salam kenal..jemput singgah jika ada kelapangan.. :)

mr E oSk gurL said...

KSP : kami x p pn la...sedey...=(
Pengemis : kami sedey gak...t kita gath dua org k??
fadil : eleh...ampa tipu kami....
rafi : orait...=)

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...