me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Friday, December 28, 2012

Asal aku ok~

Ulas pasal tajuk panjang2 sangat pun tak guna gak kan?

Tajuk tu adalah berkaitan dengan entry aku yang ni.

Berkisar tentang kenapa aku rasa waktu sekarang ni macam kurang sesuai untuk aku berpasangan.

Ye la.. Asal aku ok sudah... ^_^

10 (SEPULUH) Sebab kenapa aku tak perlukan pasangan buat masa sekarang :

1. Aku masih belajar. (cliche sangat2 kan?)
2. Masa tak sesuai la. Aku baru lepas rabak wey. Agak2 la ko nak berpasangan terus.
3. Impian banyak lagi yang belum tercapai. (nak pegi kelilingi dunia)
4. Lifestyle, mindset, environment masih di alam bujang remaja. HOYEAH!!
5. Tengok baby memey la comel tapi kang kalau dah dia melalak malam2 aku rasa aku pun tak sedar weyyy. Nak mati kalau dapat menantu cam aku? haha
6. Pelupa teruk. (Aku boleh jadi terlupa yang aku dah kahwin nanti kalau aku kahwin skang ni) ahakz~
7. Mak aku confirm.... TAK BAGI... sebab aku taw dia kenal sangat la perangai buruk baik anak gadis dia yg sorang ni...
8. Hutang banyak, bukan tahap keliling pinggang lagi dah. Dah tahap keliling Malaysia pun ada la kot.
9. Aku bukan contoh terbaik buat kanak2 bawah umur. #Kids, please don't try this at home. haha
10. Kurang keyakinan dan kepercayaan kepada komitmen dalam perhubungan. (based on previous cases, bro)


Tapi kan, ape kejadah aku dok cangak lagi sambil bermalas-malasan? Mana azam sebakul aku yg sebelum cuti tu? Semuanye puiiii....Hampagas, pemalas teruk!!

But, May Allah bless. HE always know the best for me. Have faith, insyaAllah great things awaits you ^_^

Ok la... Ola Oli Cikebum Cikebum sekalian...



See ya!! ^_^

Muka serabak hati. Tapi hati lebih rabak. Senyum je yg mampu!

4 comments:

Muslimah Optimis said...

ehhh, baru pas rabak?? time kita jumpa dulu masih dengan budak tu kan.. ermmm.. awak nampak tembam sikit gambaq tu aihh

mr E oSk gurL said...

yup...hehe...tu cerita dulu....skang tidak lg k.a... eh, tembam? alamak....cm ne ni? kena diet la cm ni...hehe ;)

shafiq hashim said...

Tudi Aih Depa..Hhahaha..Lawak

mr E oSk gurL said...

hehe...kami gtaw hat betul2...x tipu punya... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...