me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Monday, May 23, 2011

kehilanganku~

ok guys n gurlz...

act, kalau la korang perasan kan?? agak lama aku tak menulis kan dalam blog ni n kat mana2 pun kan??

kecuali d status fb kan??

bukan apa...aku macam terlupa tentang diri sendiri, konfius dengan diri sendiri....

macam hilang jiwa sikit....entah la kenapa....

alhamdulillah sekarang dah jumpa la sikit kekuatan nak jadi gagah....

harap2 aku dapat hidup dengan kuat selepas ni....

ada banyak gak benda yang aku tempuh sepanjang aku konfius tu....antara statement yang menguatkan semangat aku.....

statement ni la....daripada informasi seorang rakan...

kata-kata seorang ilmuwan Islam...

*
*
*

Al Khawarizmi, seorang ahli Matematik Islam ditanya tentang wanita terbaik. Dia menjawab :

Jika wanita solehah dan beragama = 1
Jika dia cantik, tambah 0 kepada 1 = 10
Jika dia kaya, tambah lagi 0 = 100
...Dan jika dia daripada keluarga baik-baik, tambah lagi 0 = 1000
Tetapi jika yang "1" tiada, maka tiada apa yang tersisa pada wanita tersebut kecuali "0"


it's like binary code rite??



>>>>>>perjalanan hidup ini suatu misteri yang hanya diketahui Ilahi....


p/s : aku x nak jadi wanita yang tiada "1" nya....tidak bernilai...masyaAllah... minta dijauhkan... ^_^

6 comments:

Adam said...

Dapatkan 1 daripada 0 ya!

shahjiehan said...

jom baca dan komen Hukum tengok Wayang Nur Kasih | ! !shahjiehan [dot] com ! !


igtkan hilang p manaa.... hhaha

Erin Azizan said...

sebab itu la kita kena sentiasa beringat dan berdoa agar dipelihara ALLAH.

mr E oSk gurL said...

adam : insyaAllah....

SJ : hehe...nak gak tu promote...ok2....

kak erin : amin~ semoga kita semua sentiasa diberkatiNya ^_^

shafiq said...

Insyallah...
Biar Ada Dari Tiada..

mr E oSk gurL said...

shafiq : alhamdulillah....harap ada =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...