me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Tuesday, May 24, 2011

Aku Berusaha!!

People will hate you, rate you, break you and shake you..... How strong you stand is what makes you.....

Sebelum tu...starts dgn quote atas ni....tak de related pun tapi saja la....

hal sebenarnya cam ni....

hmm....perlu ke aku dok ngorat n berusaha abes-abesan?? aku tengok ko macam tak nak je...aku takut seyh....klu tak nak aku bgtaw la.....aku nk brenti la syg....nak rehat....

aku pun ada hati....nak jaga hati aku gak....so, aku nak kena pilih hati siapa ni??

hati aku ke kau??

orang cakap jadi perempuan ni kena jual mahal....

macam mana aku nak jual mahal kalau kau dah hint macam tu kat kawan aku?? demn....

ramai orang cakap kat aku usaha je....

tapi aku rasa malu lah....aku ni kan gadis...napa kali ni aku lak yang nak kena amek langkah?? ngek la....



sebab tu la aku blurr taw...aku harap usaha aku ni berbaloi insyaAllah....

sebab....setiap pemberian kita, kita akan dapat ganjaran yang setimpal dengannya...

Allah tu kan MAha Mengetahui dan Maha Adil...jadi dia akan tetapkan yang terbaik...

Aku yakin....sebab tu kali ni aku doa banyak2 supaya aku jadi seorang yang tabah dan redha... amin~


p/s : aku sayang kau taw!! ^_^

6 comments:

anis said...

i love u - anis ur boyfren

Mirull Ibnu Azman said...

semoga saudari membuat pilihan yang bijak.. ^_^

mawar puteh said...

banyakkan bersabar yer
jodoh pertemuan ditangan Allah
kita hnya mampu berusaha.
Berserah dan tawakal kpd Allah
semoga dapat yg terbaik^^

CIK BIRU in da house! said...

sis,thanks for following me..

my advises: just buat mcm biasa je.. kalau betul dia nak kt sis, dia yg kene berusaha..

sayangi lelaki yg benar2 sayangi kite..bukan lelaki yg simpati dgn kite.. :)

usahawan said...

Hidup ni satu perjalanan.. Pengalaman menjadikan kita dewasa!!

mr E oSk gurL said...

i love u too anis - your best fren forever ^_^

mirull : thanx 4 support =)

mawar putih : thanx...i'm trying it =)

cik biiru : thanx...but in this case i'm not the one who's like princess being chased by prince charming in the fairytale... ngee~

usahawan : yup...life is truly a journey...that's why we must create our journey beautifully...thanx =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...