me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Sunday, January 23, 2011

my time...

hyep...ari ni aku nk cite bnda yg jd 2 mlm lepas....saspen x?? huhu=P cm ni hah...21hb januari tu bday aku...s0....budak2 pn plan nk kenakan aku...mula2 aku igt kn d0rg x seyes taw...jap lg rupa2 nya d0rg serius....mlm tu aku lepak kafe dgn Amin...jap lg bila masa dh time...aku pn nk la balik...tp...tiba2 aku dgar d0rg d0k gelak2...rupa2 nya...dia dh plan nk prank aku kt jalan...aku pn apa lg...cari perlindungan n lari la....nasib aku baik sbb berjaya smpai bilik dgn slamat....huhu

part 2
smpai ja bilik....aku buka pintu n masuk...fuuh...lega...aku dh hepi dh...but then bila aku bukak je lmpu...pergh...gila la...bilik aku cm kena rompak lg...smpai ke atas kipas d0rg letak baju aku...ceh...aku pn melalak la kt situ gak..."w0i...BILIK AKU....!!!!....TIDAK!!!!" aku pn dgn rela hati n sedikit bengang,kemas la balik sume tu...then d0rg pn berpakat la dgn abg ajib utk kena kan aku...d0rg suh dia k0l supaya aku trun...then aku refuse gak...last2 smpai bateri hp abg pn abes...sib bek lg aku...pastu kn d0rg pn tgu la k0t2 aku nk kuar bilik....aku d0k je dlm bilik diam2 smbil kemas2...then d0rg antar budak suh marah2 aku smpai aku kuar,but then x b'jaya...aku yg halau bdk tu tanpa bukak pintu pn...hebat x aku?? huhu...d0rg pn cm dh nk give up la dgn aku time tu...tp yg jd silapnya bila aku msg hp kwn aku...dia pn dtg la bilik aku...ainul dgn finaz ni pn...apa lg...blak0n la b0rak2 dgn aku cm biasa....then ajk aku g tndas...aku dh mula ragu2...sbb tu aku tukar baju dulu sblum g tndas...aku melangkah dgn was2 nya...ehek..

part 3
jeng3...ni la kemuncaknya....bila aku smpai je tndas...d0rg serbu aku tarik aku...n aku lari then aku duduk n lindung kepala aku...tp aku x berjaya nk wat apa sgt...d0rg simbah aku dgn air campuran yg "WANGI" gila...dlm air tu ada (NILA+TEH BASI+TELUR+TEPUNG+GARAM+SABUN BASUH)....pergh mmg terbik lah...pastu dtg bdk ira tu...dgn bestnya..."hepi bday maznie" pap...bg telur sebiji kt dahi aku...muka aku masa tu wallahuallam la kn...mmg mcm antu la....smpai dunia aku gelap...x nmpak pa2 masa tu...aku pn teraba2 la g basuh muka dulu kt tndas...then fiza dtg bawa kek....d0rg pn nyanyi2 la kt aku n sue...dak sue untung la x kena cm aku...gigil2 aku potong kek...sejuk k0t...baju pn basah....gelak je d0rg tgk aku...huhu...dh mkn kek aku pn tya la...."air xde ke??" d0rg pn bg la air oren...igt dh abes prank nya...rupa2 nya air tu...air sunquick masin....ces...sib bek aku x telan lg...apa lg...berkumur la aku msa tu gak...huhu...mmg kn k0rg...lg berdekah lah d0rg gelak kn aku...best2...mmg aku xleh lupa la....lepas tu aku pn mandi n basuh la baju aku yg kotor gila tu...nasib bek aku pkai baju wrna gelap xlah susah sgt nk basuh...huhu...tu la cite nya...

C0NCLUSION is...
aku rsa best la bila k0rg wat aku cm tu...serius...aku rsa...kurang2 t k0rang akn igt bday aku...or akn igt aku sbg kwn k0rg yg best n gempak gila kn?? lg satu...aku mmg deserve pn sume tu sbb aku wat reminder bday aku kt k0rg selama lebih kurang sebulan la...tiap2 ari n tiap2 kali jumpa lak tu kn?? hehe...mmg dh habit aku cm tu...supaya k0rg igt aku...best x??best kn?? s0 kpd sapa2 yg blum jd kwn aku...n bakal kwn2 aku...klu rasa nyampah n rsa cm aku ni pelik...erk...maaf la k?? ini mmg aku...n aku ska jd dri sdri n aku xsuka nk hipokrit2 semata2 sbb nk kwn dgn sesiapa....s0 s0rry...hehe....n btw...THANX KWN2 YG DH WAT CELEBRATION YG GEMPAK GILA UTK BDAY AKU....!! huhu...



p/s :nasib bek k0rg x wat cm ni kt bilik aku.....klu x jenuh gak aku nk ngemas nye...huhu=P

4 comments:

shahjiehan said...

best ada org celebrate... aku x pnh kene pon camtuh! hahahha

mr E oSk gurL said...

hehe...alhamdulillah....k0 nk ke??t aku wat kn utk ko k?? bday k0 bkn ke time cuti sem?? mmg x la org nk wat cm tu...ceh....

ku izzati said...

maznie!!
bg ak kalo tulis biasa pun da ok..xde la pening nk bce..kalo gadget kat tepi tu tulisan funky2 xpela..
pendpat ak je..

mr E oSk gurL said...

ku...ok2...tp aku dh pilih font yg agk mudah dilihat la...bg aku la...n aku suka...xpe2..it's ok...thanx 4 inf0...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...