me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Monday, January 3, 2011

been along time...

sebelum tu...aku nk ckp kt sini...ni blog aku...aku punya suka aku nk tulis apa2 pn ok?? hehe....kasar je bunyi kn??
hmm....lama aku smpan semua prasaan ni...thn 2010 mmg thn yg meninggalkan byk luka kt ati aku....bermula dr J yg men2 kn ati aku....then kemunculan semula mr. G dan juga putus dgn S...dgn S tu aku x ksah sgt...tp mr. G mmg aku rsa nk pgsan....nasib bek da kwn2 d0rm yg wat kn aku dpt adiah bday yg paling aku xleh lupa...thanx kwn2...then...msa pn berlalu...aku pn knal2 rapat la dgn R....dia cm bek je...tp dia slalu mcm men tarik tali dgn aku....sakit gak msa tu....kami pn berkawan la....smpai la akhirnya dia m;jd kn sesuatu b'ulang...pa yg J wat kt aku...tu la R wat....skali lg aku rsa sakit....aku redha je msa tu....maybe dia bkn org nya....tp then P dtg dlm idup aku setelah lama dia m'hilang...dia ckp...dia cinta kn aku...tp aku smpai skang xpnah yakin dgn dia....sbb dia xpnah tunjuk supaya aku btul2 yakin dgn dia.....cuma dia akn duduk n biar je aku wat apa yg aku suka....maybe sbb dia bz....kesibukan dia m'bawa aku t'jumpa fakhrul....aku sgt pelik....n aneh....aku dr awal dh warning n psg anti virus kt hati aku agar aku x fall in love dgn dia...tp akhirnya dia berjaya takel aku...aku bahagia sgt dgn dia....sikit pn dia x pnah lukakan ati aku smpai la satu masa....dia ckp cm ni kt aku "awk,awk jgn berharap sgt dkt sya ye?,saya x taw la..."aku pn xfaham dgn dia msa tu...aku mmg rsa t'pukul la dgn ayt dia msa tu...aku chill je...aku tya dia betul2....then dia ckp..."xde pa2 la..."pdhal 2,3 ari sblum tu....dia dh jrg msg aku...mcm slalu...alasan dia,bz dgn buku log...last2...aku ckp mcm ni..."xpe la awk...ok,fine....kita smpai sni la....sm0ga awk bahagia dgn dia...." dia diam je....seolah2 dia mmg harap pn kata putus dr aku....ya Allah...hati aku berkecai msa tu...dia lgsg x pujuk aku....pastu aku post kt fb yg aku single....dia leh komen "hmm...." je....pedih sgt....then...da s0rg adk ni um0 18...syaza...dia p0st kt wall fakhrul...."single kew??..." aku like sbb aku geram kt fakhrul...then x sgka lak syaza add aku...aku msg dgn dia n dia pn ngaku yg dia awek fakhrul....siap tya lg mna taw?? aku pn ckp la aku ex fakhrul sbb aku xnk keruhkan keadaan...then naik kt news feed aku...fakhrul tgh komen gmbr syaza....then dia siap ajk syaza blas msg lg....sbb xnk org baca komen d0rg..n 0rg tu tentulah aku kn??aku msa tu pilu sgt...x taw arah dh nk wt apa....fine...pdn la muka aku kn sbb lepaskn dia b0d0h2 cm tu ja??b0d0h la aku sbb masih syg n xdpt lupa cinta kami yg x smpai tu....b0d0hnya aku sbb sku igt dia akn dtg pujuk aku....b0d0hnya aku sbb masih cuba utk berhenti menangis pd org yg aku x perlu menangis utk nya....lpas tu...aku cuba bgn tp aku hya mampu merangkak spjg jln aku....then P dtg lg skali dgn cinta yg sama...tp aku masih x yakin dgn dia....aku x leh...hati aku sangsi dgn P...aku x yakin yg dia cinta aku sbb aku ataupn dia cinta aku sbb dia sunyi xde kekasih...aku bingung....kehadiran P wat aku mampu gmbira wlupn sekejap....tp dia masih mcm tu...m'biarkan aku...kdg2 aku rsa mcm aku x pnah wujud pada dia...kdg2 aku rsaa aku cuma wujud bila dia perlukan aku....mcm mna pn....hati aku...rsa pedih sbb fakhrul...rsa siksa sbb P...n rsa kosong sbb sume ni...s0....smpena thn baru ari tu 1.1.11....aku ambil keputusan utk lupakn semua pedih 2010....dan g0 on dgn kegemilangan yg mgkin tgu aku pd 2011 ni....sm0ga berjaya maznie...n all the best...!!!slamat berjuang!!

p/s : aku dpt support dr kwn2....abg n s0me new friend...aku juga dpt kekuatan dr keluarga n dr akal yg masih waras ni....

6 comments:

Anonymous said...

teruskan kehidupan anda...lupa yg keruh..ambillah yg jernih...ok?...n..nice blog...simple and easy...tmpat yg bek utk luahkan perasaan..heheh

mr E oSk gurL said...

thanx keri...insyaAllah aku mampu...klu da masa t aku upgrade la lg blog ni....

Duniaku Syurgaku said...

*shock* nape ta crite awl2 kat adik??? sumpah tak taw pasal nie.haih. =,=' minta maaf sgt k. if adk taw, damn serious, adk takkan kacau n xkn rapat dgn dye. huh. y dun u just tell me the truth that time? y u wait til the year over???
*sighhhhh

mr E oSk gurL said...

but n0w...apa2 pn jd kamu x kn kembalikan kebahagiaan saya gak kn?? x cite pn xpe k0t klu x dpt bahagia semula...i'm ok n0w with my old life...n0thing t0 regret....

Anonymous said...

: don't ever try to put a blame on me. that's your fault. not me. i don't even know your status that time. yeah, i can't give ur happiness back. so, live your life. bye.

>syaza<

mr E oSk gurL said...

hey girl....taw tu...n0 regrets... relax la...x ksah dh pn n bkn salah sesiapa...dh dkt 6bln... bkn mati pn lagi...n saya pn xkn amek dia dr awk....x berbaloi pn wat sume tu....tp klu sya taw yg jika saya gtaw awk sume tu dpt diubah...sya patut dh gtaw...skang xde apa pn utk disesali....saya srius dh x kisah....t'pulang kamu la nk percaya ke x....n skali pn x pnah t'niat nk salahkn awk s0 awk jgn la trasa...yg saya tulis kt blog saya ni pasal luahan kepedihan yg dh berlalu je....xde pa pn yg sama dgn prasaan saya skang...salah ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...