me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Sunday, April 10, 2011

sekadar berseloka jgn marah ya kaum hawa...heheheh... marah ka jgn marah

sekadar berseloka jgn marah ya kaum hawa...heheheh... marah ka jgn marah

p/s : boleh tak da kawan aku komen bagi kt aku rebel surat aku yg sbelum ni...so mmg klakar la...haha=P aku rasa surat dia sangat comel....

2 comments:

kay_are said...

kat mane seloka nye?? nape letak kat fb lak.. huu

mr E oSk gurL said...

kay are : klik link tu...jumpa la seloka nye...=P erk tu org nye post d fb je...saya juz blog kn trus link dr fb dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...