me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Sunday, April 17, 2011

Aku Ingin Berubah....

ok...sebab ada masa sikit ni...join sat la contest dari blog kak kami yang ni...sebab ditag oleh rakan KBUyang ni....

sebenarnya aku ada satu tabiat, aku ni malas la nak join contest2 & tag serta segmen2 ni...memang pendirian aku...tak suka benda2 macam ni...lagi2 kalau segmen yang melibatkan gambar....

jadi di sini, AKU INGIN BERUBAH.....

nak jadi seorang yang lebih rajin sikit join2 segmen ke contest ke....

bukan tak nak join ke apa ke, cuma nya kadang2 tu kalau dah banyak sangat tak termampu nak layan, n kalau tak layan nanti, takut da lak yang terkecil hati....

maaf la ye?? saya memang kureng sikit benda2 macam ni....lepas ni kalau join pun yang mana rasa sempat & ada idea nak menulis je la....itu sahaja....

jadi, kalau boleh anda yang nak tag aku tu, erk...tag la...tapi jangan yang terlampau leceh sangat nak buat...yang biasa2 n ada masa insyaAllah saya buat....

maaf sekali lagi semua...^_^



sila klik sini untuk sebarang maklumat lanjut >_<

p/s : kak erin....kami minta maaf lg sekali pasal yang segmen ari tu....memang malas & tak dak mood masa tu....=)

5 comments:

sherah said...

alang doakan..keh3 :)

fRaMe+LenSeS said...

all the best dik.:D

mr E oSk gurL said...

alang : thanx....=)

nadh : thanx...=D

Muslimah Optimis said...

hehehe... akak pon join contest n segmen yang menarik hati je..hhi
apapun terima kasih sudi join.. sebarang update terkini akan dimaklumkan di Laman MO..tq

mr E oSk gurL said...

thanx k.a...insyaAllah kami tgk nanti....x terdaya nk update kerap2...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...