me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Thursday, December 11, 2008

juz that…ahh…n0thing….

hmm…aku taw x de org bka bl0g ni….s0….aku brani nk luah kt sni…..aku b’nsib bek sbb aku still x lpskn apa yg aku ada…..i’m glad….kdg2 kta akn rsa kliru dgn feeling sdri….cinta….hurmmm….byk mkn ati sbb ni….tp,pk la blek,cnta x kn cari org yg x perlu kn dia….s0, bla kta mkn ati sbb cnta,e2 sdri nye psal….aku pnah hmpir mlpskn apa yg aku ada utk sesuatu yg blum pasti…..tp finally, aku syukur sbb aku x lpskn apa2 lg….apa yg aku kjar,hya byg2 je…..nyesal nk mamp0s….sbb tu la ada 1 te0ri ttg cinta yg aku pcya….yg len aku kurengg arr….te0ri tu ckp,"cintai org yg mencintai kita n jgn cintai org yg kita cintai,sebab org yg kita cintai x semestinya mencintai kita"that’s it….hurmm,tp kta bertuah andai org yg kita cintai,mencintai kita….think b0ut it….n 1 m0re….jgn asik pdg ser0ng je pd cnta….sbb aku dh alami hmpr suma tu….act,aku x ska b0y yg x reti fhm sign gurl…4 b0y,jgn ego sgt n jgnla syg awek mlampau-lmpau smpai kna tpu….jgn jd idiot k?jgn men2 kn prasaan nnti k0t2 k0rg akn mrana sbb permainan k0rg tu….

XOXO
mrEoSk guRl

3 comments:

peachghost said...

cam pnah bcinta jerk..anyway jgn trlalu mengharap pd org seseorang.xksah la laki ke,pmpuan ke..

.::annemishi::. said...

erm...aaar... pa yg slalu kta hrp x dpat..bnda yg x dharap plak dpat..acewaah~~ =P

mr E oSk gurL said...

btul tu....mmg pnah...sbb tu brani nk tulis....hehe....bkn mghrp juz planning....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...