me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Saturday, February 12, 2011

malunye!!!

adeh...cite nye berlaku baru 30 minit yg lalu.....cm ne la leh jd cm tu??begini ceritanya....

pada suatu tengah ari yg panas....dlm 30 org gak yg berada d kafe tu....da yg mkn....da yg dating...n ada yg studi....aku baru je lpas mkn....dak finas "weyh,ko xde keja kn??...nah ko g beli air..."....aku pn "ok" smbil blah...then aku p order air kt m.cik slasih...dh la msa order tu aku cm mengelamun sket...huhu....then aku dh dpt air...aku pn blah la cm biasa....tiba-tiba..."PLUP" aku jatuh beb.....malunye.... dh la kt situ da bdk senior 2 org...bdk tu pn terkejut tgk aku leh t'jatuh posisi ala2 nk balet kt situ...malu gila siot....then dia tya aku "ok ke??leh bgn ke??" aku pn..."xpe2..ok je.." dgn rsa yg malu gila xsmpat pn nk pndg dak tu laju je aku lari bg air kt dak finas....yg si nasir n fizah dh b'dekah2 gelak kn aku...kuang asam....ni la pristiwa pling malu dlm idup aku....adeh...pastu d0rg pn d0k kecoh la citer2 mcm mna aku jatuh kt dak finas...aku pn tumpang la gelak skali sbb aku pn rsa klakar d ats kejatuhan aku tu....maka dgn ini,secara rasminya,jatuh la saham aku sbb aku t'jatuh dpn ramai budak2 senior....wuuu....='(

sekian,itu la cite nya....~

p/s : kpd awk2 sekalian...b'hati2 d jalan maw pn d kafe k??n kpd senior itu...saya sgt malu kpd anda n rakan2 anda..."TIDAK!!!!!"

2 comments:

izz_akmal said...

kikikiki ... kat cafe tu kan mmg licin jer ..hg jatuh tduduk ke pa ??

mr E oSk gurL said...

tu la...aku jatuh t'duduk la dgn penuh gaya ala2 balet lg....aku pn rsa klakar...tp mmg malu gila la sbb ramai gak kt situ...adeh...*___*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...