me and my music ^_^

i am what i am!!

My photo
I am just a simple girl. Seorang gadis yang sedang-sedang dalam segala aspek bermula dari A sampai Z. Kalau nak tahu pasal aku boleh tanya. As simple as that. My dream is to be love by someone who will be a father of my kids and not to be hurt. So typical right?

blogger buddies!! ^^"

Friday, August 13, 2010

ramadhan 2010...


bagi aku....ramadhan kali ini agak sukar dari sebelumnya....maklum la....1st time aku jauh sgt2 dr keluarga n 1st time aku kena cari lauk b'buka sendiri....aku sambut je macam biasa...cuma agak sayu bila terkenang nasib diri d tempat orang....aku sebatang kara...kat sini baru aku sedar...yg betapa susah nya nk makan nasi sesuap skali pn...maybe k0rang akn gelak tp ni la yg aku hadapi....mujur la ada gak housemate yg bawa dapur gas....boleh la aku tumpang memasak...hehe...thanx to bliau...lagi sukar bila d'hadapkan dgn assignment,report n macam2 lg yg aku sdri pn baru cuba nk faham....mcm ni rupanya hidup d kampus yg b'dktn bandar....mujur gak la ada kawan yg bawa kereta spt kuda itam yg gagah....leh aku tumpang ari2...thanx gak kt bliau....aku juga brasa tenang d samping kwn2 d sini walaupun masih da yg kurang lengkap tp aku sama sekali tak akn layan sgt rasa manja tu...hikhikhik=P gil0r tul...tp scara jujur2 nya...aku rindu buka puasa kt umah...aku rindu sahur kt umah....aku rindu puasa2 thn sblum ni n aku akn sentiasa merindui ramadhan pd thn2 brikutnya.....aku juga terharu ntergaru dgn support dari kawan2 yg baik hati yg mengajar aku erti sharing n x kedekut sgt....tp aku bkn kedekut cuma jimat...tp aku still pelik sebab poket aku still sempit??!!hmm....nk kna repair ni baju2 n suar aku supaya poket luas....murah rejeki sket kn2??btw, naseb bek la aku sempat rembat tiket bas satu...klu tak,jalan kaki la aku balik kedah....hehehe=P itu sahaja utk skang ni....salam....apa2 pun j0h0r mmg best cuma mahal sket je.....hmm...=)

2 comments:

saz said...

comei cik ni.. rindu hg :P

mr E oSk gurL said...

thanx iela....ang pn c0mei....rndu ang gak....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...